Szolgáltatások
Az ipari konyhatechnológiai tervezés igen sokrétű feladat és ennek megfelelően a szolgáltatási köröm is rendkívül szerteágazó. Az egyszerűség kedvéért egy teljes tervezési folyamatot mutatok be, melynek pontjai szerint pontos betekintést nyújtok szolgáltatásaimba.
- Az első kör mindig a VÁZLATTERVI TERVCSOMAG elkészítése, amely;
- a konyhatechnológiai helyiségek vázlatos kiosztását és a funkciók megjelölését jelenti rövid technológiai leírással körítve.
- A második körben készül el az ENGEDÉLYEZÉSI TERVCSOMAG, amely;
- tartalmazza a méretarányos felülnézeti konyhatechnológiai elrendezési tervet,
- a technológiai terven szereplő számozott gépek és berendezések pontos leírását,
- közegészségügyi konyhatechnológiai leírást, amely tartalmazza az alapvető építész, gépész, villamos és higiéniai követelményeket,
- és a NEBIH egyeztetési emlékeztetőt.
- A harmadik kör pedig a műszaki KIVITELI TERVCSOMAG, itt a;
- a tervcsomag gépész és villamos kiállások végpontjait és dimenzióit tartalmazó tervek készülnek el,
- valamint az építészeti adatszolgáltatás.
Tervezési munkáim lefedik a teljes HORECA szektort, úgymint;
- hotelek konyhatechnológiája,
- a'la carte éttermek,
- kiszolgáló és büfépultok,
- catering rendszerek,
- üzemi étkeztetések és termelőkonyhák,
- önkiszolgáló éttermek,
- bárok
Az alapvető konyhatechnológiai tervezési feladatokon felül vállalok még a teljesség igénye nélkül;
- szaktanácsadást,
- szakértői megbízásokat,
- kapacitásvizsgálatokat,
- projektvezetői feladatokat,
- konyhatechnológiai kiírásokat.
A tervek elkészítésénél nagy hangsújt fektetek a;
- megrendelői igények lehető legoptimálisabb kiszolgálására,
- a konyhatechnológiai munkavégzés ergonómiájára,
- a gazdaságos üzemeltethetőségre,
- figyelembe véve a szakági hatósági szabályozásokat,
- és a költséghatékony kivitelezhetőséget.
Ezen igények mellett tökéletesen össze tudom hangolni a megrendelői igényeket a jogszabályi háttérrel, valamint az ergonomikus munkavégzést a hatékony kiszolgálással.